dinsdag 25 juli 2017

"Pilz Award 2016" voor de beste leveranciers - Thomas Pilz: "Waarden zijn het fundament van goede zakelijke relaties"

Het automatiseringsbedrijf Pilz uit Ostfildern bij Stuttgart heeft zijn vijf beste leveranciers onderscheiden met de "Pilz Award 2016". De onderscheiding werd tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt door Thomas Pilz, beherend vennoot van Pilz. Met de "Pilz Award" beloont het familiebedrijf een uitstekend kwaliteitsniveau, een hoge leveringsbetrouwbaarheid en een samenwerking op basis van partnerschap.


"In ons bedrijf waarborgt de constructieve samenwerking met de leveranciers de kwaliteit van onze producten vanaf het begin. Onze partners leveren met logistieke oplossingen op maat hun bijdrage door hoge flexibiliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid", aldus Thomas Pilz, beherend vennoot van Pilz GmbH & Co. KG.



Bij de beoordeling zijn de criteria kwaliteitsniveau, leveringsbetrouwbaarheid en samenwerking toegepast. Alle onderscheiden bedrijven konden door logistieke oplossingen op maat overtuigen met hoge flexibiliteit, absolute betrouwbaarheid en uitstekende deskundigheid.

Tot de onderscheiden bedrijven behoren de connectorfabrikanten ept GmbH (Peiting, Duitsland), pk components GmbH (Wendelstein, Duitsland) en Würth Elektronik Stelvio Kontek S.p.A. (Oggiono, Italië), de toeleverancier van kunststof onderdelen STEWO Kunststoffverarbeitung GmbH & Co. KG (Helmbrechts-Haide, Duitsland) en de kabeltoeleverancier TKD KABEL GmbH (Pliezhausen, Duitsland).

Tijdens de uitreiking van de "Pilz Award 2016" benadrukte Thomas Pilz het belang van waarden in de zakelijke relaties: "Zoals het samenleven in de privésfeer wordt gekenmerkt door gezamenlijke (gedrags)regels, zo is het samenwerken van de bedrijven gebaseerd op een fundament van traditionele waarden", aldus Pilz. Daartoe behoren wederzijdse waardering en een respectvolle omvang, eerlijkheid en openheid, loyaliteit en betrouwbaarheid alsmede hulpvaardigheid en ijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten