maandag 10 april 2017

Met Pilz uitgerust voor de modulaire en flexibele productie

Pilz biedt modulaire automatiseringsoplossingen voor individuele en aanpasbare productieprocessen in de zin van Industrie 4.0 aan.


Met modulaire installaties reageert u snel op veranderende marktsituaties en zo minimaliseert u het tijds- en financiële risico. Profiteer van kortere marktintroductietijden, efficiëntere engineering en flexibelere productie-installaties. Juist door een flexibele productie kunt u uw installaties optimaal benutten. Aangezien de modulaire installatiebouw niet meer weg te denken is uit de industrie, is er behoefte aan automatiseringsoplossingen die het modulaire machineconcept ondersteunen. Pilz biedt daarvoor maar liefst drie oplossingen aan:



Met het automatiseringssysteem PSS 4000 programmeert u uw modulaire installatie snel en efficiënt, omdat hier een hoge mate van standaardiseerbaarheid mogelijk is. Profiteer van minder engineeringwerkzaamheden en een consequente verdeling van besturingsfuncties! Met de webgebaseerde visualiseringssoftware PASvisu hebt u volledig zicht op uw automatisering.

De activeerbare noodstopknoppen PITestop active geven door middel van hun verlichting aan of ze actief of passief zijn geschakeld. PITestop active is daarom geschikt voor modulaire installaties en machines waarin onderdelen tijdens het bedrijf tijdelijk worden stilgezet of in een andere samenstelling nodig zijn.

Met de diagnoseoplossing Safety Device Diagnostics roept u uitgebreide diagnosegegevens comfortabel op afstand op en zo vermindert u uw servicewerkzaamheden. Safety Device Diagnostics is eenvoudig uitbreidbaar en ondersteunt zo de modulaire opbouw van machines.


Smart Factory meemaken op de Hannover Messe 2017

In combinatie met de besturingssystemen van Pilz, die de modulaire installatiebouw ondersteunen, realiseert u met alle oplossingen flexibele veiligheidsconcepten in tijden van Industrie 4.0.

Overtuig uzelf op de Hannover Messe van 24 t/m 28 april 2017 van onze Smart Factory! U vindt ons in hal 9, op stand D17.


Meer informatie:

Pilz-oplossingen voor de modulaire installatiebouw

Pilz op de Hannover Messe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten