donderdag 4 augustus 2016

Visualiseer uw automatiseringsprojecten met PASvisu!

Nieuwe release van de webgebaseerde visualiseringssoftware PASvisu biedt uitgebreide taalaanpassingsopties.

U kunt uw automatiseringsprojecten nu met de webgebaseerde visualiseringssoftware PASvisu in elke willekeurige taal configureren en visualiseren.


PASvisu spreekt nu alle talen – dat is nieuw in versie 1.1

  • Taalomschakeling in de editor van de PASvisu Builder en in de runtime: alle basisteksten van het systeem zijn al beschikbaar in het Engels en Duits. Deze teksten kunnen samen met uw eigen teksten in elke willekeurige taal worden vertaald.
  • Exporteren van een taalbestand: na het vertalen kan het taalbestand eenvoudig weer worden geïmporteerd. De nieuwe taal is direct beschikbaar.
  • Toetsenbord in alle wereldtalen: het toetsenbord is al voorgeïnstalleerd in de software en kan direct worden gebruikt.


Andere nieuwigheden

Extra voorgedefinieerde GUI-elementen (tegels):
  • Administratie – voor het aanpassen van wachtwoorden en het wijzigen van de systeemtijd
  • Number button – voor het invoeren van een numerieke waarde in een variabele
  • Taalomschakeling – voor de gebruikersvriendelijke omschakeling tussen de projecttalen

Twee nieuwe systeemvariabelen:
  • ActivePage: deze variabele levert de besturing informatie over de pagina die in de visualisering actief is.
  • SetPage: met deze variabele regelt u het automatisch oproepen van een vooraf ingestelde pagina via de besturing. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een storing de desbetreffende melding automatisch in de visualisering laten weergeven.
PASvisu is optimaal afgestemd op het automatiseringssysteem PSS 4000 van Pilz. De besturingssoftware PAS4000 – als onderdeel van het automatiseringssysteem – kan optimaal aan de visualiseringssoftware PASvisu worden gekoppeld. Zo ontstaat een perfecte symbiose van besturing en visualisering – voor alle fasen van de levenscyclus van een machine.
Download PASvisu versie 1.1 gratis en stel uw automatiseringsproject direct in. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk door u gebruikte softwarefuncties in het actieve bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten