maandag 25 april 2016

Indrukwekkende servo-aandrijftechniek!

Neem het op de Hannover Messe op tegen onze robotvoetbaltafel en kom meer te weten over PMC – Pilz Motion Control.

Overtuig uzelf op de Hannover Messe van 25 t/m 29 april 2016 live van de servo-aandrijftechniek PMC – Pilz Motion Control. Aan de hand van onze robotvoetbaltafel laten wij u zien hoe mens en machine dankzij PMC veilig en efficiënt samenspelen.

Intelligente aandrijftechniek    
De robotvoetbaltafel maakt een bijzondere mens-machine-relatie mogelijk. De oog-handcoördinatie, die bij mensen vanzelfsprekend is, wordt bij hem uitgevoerd door een camera in combinatie met de veilige servo-aandrijftechniek PMC. Daarbij is de signaalverwerking verrassend vergelijkbaar met die bij mensen: bij de waarneming van de bal en van zijn positie, bij de analyse van wat er moet worden gedaan en bij het signaal aan de spieren zijn duidelijke overeenkomsten te zien. Bekijk in dit filmpje hoe de robotvoetbaltafel precies werkt.

Nieuwsgierig geworden? Neem het dan op tegen onze robotvoetbaltafel!
Speel op de Hannover Messe live tegen de robotvoetbaltafel en verzeker u van een EK-speelschema. Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze beursstand in hal 9, stand D17!
Hebt u vragen over Safe Motion?
Wij beantwoorden graag uw vragen rondom het thema Safe Motion. Stuur een e-mail naarsafemotion@pilz.de. Wij adviseren u graag!

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten