dinsdag 18 maart 2014

Eenvoudig, flexibel, veilig – PNOZmulti

Kent u de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van configureerbare besturingssystemen? Klik op de video en geniet!

De configureerbare besturingssystemen PNOZmulti worden gebruikt voor het realiseren van meerdere veiligheidsfuncties op een machine of installatie. Het systeem wordt gekenmerkt door een grote flexibiliteit, gedetailleerde diagnosemogelijkheden en een eenvoudige configuratietool.


Bliksemsnelle configuratieHet genereren van de veiligheidsfuncties vindt snel en eenvoudig plaats met de PNOZmulti Configurator. De intuïtief te bedienen softwaretool overtuigt door een grote verscheidenheid aan softwarebouwstenen en een eenvoudig gebruik.

Flexibele toepassing Dankzij de aansluiting op alle gangbare communicatienetwerken kan PNOZmulti onafhankelijk van de hogere bedrijfsbesturing worden toegepast en biedt zo maximale flexibiliteit. Diverse uitbreidingsmodulen zoals veilige toerental- en stilstandsbewakingsrelais of verbindingsmodulen maken het systeem compleet.

Eenvoudige diagnoseBovendien biedt het configureerbare besturingssysteem PNOZmulti een flexibele en eenvoudige diagnose. Foutmeldingen kunnen op verschillende manieren worden weergegeven. Voor de praktijk betekent dit beperkte machinestilstandstijden en een hoge beschikbaarheid van installaties.
PNOZmulti - de wereldwijde veiligheidsstandaard voor alle machinetypes!

Kom meer te weten over de configureerbare besturingssystemen PNOZmulti en de flexibele toepassing ervan: Klik op de video's en geniet!

Meer informatie:

Playlist besturingstechniek met video's over PNOZmulti Mini, PNOZmulti en PNOZmulti 2 (Youtube)
Besturingstechniek van Pilz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten