donderdag 28 november 2013

Oplossingen voor internationale conformiteitsbeoordeling!

Bespaar kostbare tijd en veel geld door vóór het verzenden van machines de geldende voorschriften in acht te nemen.

Een globale productie vereist soepelheid, flexibiliteit en een snelle implementatie van projecten. Ondanks de intensievere samenwerking bij de internationale ontwikkeling van normen bestaat er geen globale norm voor machineveiligheid. Hierdoor kunnen ondernemingen die fabricagelijnen leveren aan landen met een andere rechtspraak, worden geconfronteerd met complexe conformiteitskwesties. Dit is bijvoorbeeld het geval bij nieuwe machines die worden geïmporteerd naar regio's waarin de machineveiligheid valt onder de verantwoordelijkheid van de gebruiker (bijv. Brazilië en VS). Constructeurs van machines beschikken vaak evenmin over de betreffende kennis omtrent hun wettelijke verantwoordelijkheid inzake de constructie en fabricage van veilige machines.



Conformiteitskwesties kunnen snel complex worden

De meest voordelige en meest tijdbesparende mogelijkheid om dit probleem op te lossen, is ervoor te zorgen dat bij projecten met wisselende locaties vanaf het begin de geldende voorschriften in acht worden genomen.

Pilz is een lokale en internationale conformiteitsexpert
Om de conformiteit van uw machines te waarborgen, werkt Pilz nauw samen met uw ingenieurs resp. de constructeur van machines, teneinde de vereiste beoordelingsprocedure uit te voeren en een voordelige strategie voor het bereiken van de conformiteit te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat uw machines voldoen aan alle geldende nationale en internationale normen.

Pilz adviseert u omtrent alle kwesties inzake technische documentatie, inclusief het uitvoeren van eventueel vereiste aanmeldingen bij de wettelijk bevoegde autoriteiten. Het globale Pilz-netwerk garandeert dat onze deskundige veiligheidsingenieurs zich altijd bij u in de buurt bevinden.

Meer informatie:

Internationale conformiteit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten