donderdag 17 oktober 2013

CMSE nu beschikbaar in de VS en Canada

Het internationale trainingsprogramma CMSE® - Certified Machinery Safety Expert wordt nu ook aangeboden in de VS en in Canada.

Pilz biedt het trainingsprogramma CMSE® - Certified Machinery Safety Expert nu ook aan in de VS en in Canada. De eerste training vindt plaats in oktober 2013 - gevolgd door diverse verdere trainingen in 2014. Van de uniforme, hoge standaarden die de training tot Certified Machinery Safety Expert biedt, kunnen ondernemingen dus internationaal profiteren.


Gecertificeerd expert in machineveiligheid in slechts 4 dagen
De vierdaagse, door TÜV Nord gecertificeerde en internationaal erkende vervolgtraining biedt uitgebreide kennis omtrent de levenscyclus van een machine, bijv. informatie over de actuele normen en rechtspraak, risicobeoordeling, de toepassing van functionele veiligheidsprincipes alsmede de concrete omzetting van conformiteitsstrategieën. Indien het eindexamen met succes is afgerond, ontvangt iedere deelnemer het internationaal erkende TÜV-certificaat.

CMSE® - Uw internationale bewijs voor machineveiligheid 

De training is in eerste instantie bedoeld voor constructeurs, project- en veiligheidsingenieurs op het gebied van de automatiseringstechniek, vakmensen op het gebied van industriële veiligheid en economische ingenieurs. Het gedetailleerde trainingsprogramma en alle locaties waar u CMSE® kunt bezoeken, kunt u vinden op cmse.com.

Meer informatie:

Aanmelding voor CMSE® - Certified Machinery Safety Expert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten