dinsdag 3 september 2013

PSS 4000 - openheid en standaardiseerbaarheid

In het automatiseringssysteem PSS 4000 is met de besturingen PSSuniversal PLC nu ook de communicatie via Ethernet/IP mogelijk.

Door de uitgebreide functionaliteit kunnen nu ook Ethernet/IP-gebruikers PSS 4000 hardware in hun architecturen gebruiken. De functie kan eenvoudig via het softwareplatform PAS4000 worden opgeroepen. PSSuniversal PLC kan worden gebruikt als PLC-besturing of als periferiesysteem - telkens voor veiligheid en standaard.
De configuratie van de besturingen wordt eenvoudig met de grafische programma-editor PASmulti uitgevoerd – de PLC-programmering wordt met de editors PAS STL (gestructureerde tekst) of PAS IL (instructielijst) volgens EN/IEC 61131-3 opgesteld.

Uw voordelen in één oogopslag:
  • Open systeem: nu is ook aansluiting op Ethernet/IP-netwerken mogelijk
  • Standaardiseerbaarheid van veiligheidsoplossingen – Aansluiting van PSS 4000 hardware op een groot aantal communicatienetwerken (Profibus, Profibus/Profisafe, Ethernet/IP, CANopen, EtherCat, Modbus TCP, UDP raw)
  • Minder engineering dankzij een eenvoudige communicatieparametrering
  • De functie is beschikbaar op het softwareplatform PAS4000, bestaande hardware kan de functie eveneens uitvoeren via een firmware-update op de Pilz-homepage

Meer informatie:
Automatiseringssysteem PSS 4000

Besturingen PSSuniversal PLC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten