dinsdag 2 juli 2013

CMSE - Certified Machinery Safety Expert in vier dagen met Pilz!

Samen met TÜV Nord biedt Pilz Nederland het trainingsprogramma CMSE - Certified Machinery Safety Expert aan. CMSE is een onafhankelijk internationaal gecertificeerde training die een volledig overzicht van machineveiligheid biedt.

Tijdens de vierdaagse cursus leidt Pilz de deelnemers op tot gekwalificeerde experts op het gebied van machineveiligheid. In de Engelstalige leermodules komt het gehele scala aan lesstof over machineveiligheid aan bod. Naast de toepassing van actuele normen, worden ook risicobeoordelingen en arbeidsbescherming behandeld. Daarnaast krijgen cursisten een gedetailleerd overzicht van de actuele veiligheidstechniek en de toepassing van functionele veiligheid voor besturingen.  

Uw investering:
€ 2.000,=   p.p.  Inclusief toets

Gecertificeerd door TÜV NORD
De CMSE-training tot expert op het gebied van machineveiligheid is TÜV-gecertificeerd. Elke deelnemer die de training succesvol afrondt en slaagt voor het examen krijgt een TÜV-certificaat. De cursus is bedoeld voor constructeurs, onderhoudspersoneel en project- en veiligheidsingenieurs op het gebied van automatiseringstechniek.

Meer informatie:
De cursus, wordt gegeven in de Pilz Academy in Vianen door een van de safety consultants van Pilz. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten