donderdag 14 februari 2013

Veilig overzicht van de gevaarlijke zone

Het veilige camerasysteem SafetyEYE zorgt voor het naadloos driedimensionaal bewaken en besturen van gevaarlijke zones.
SafetyEYE is het eerste veilige camerasysteem ter wereld voor driedimensionale ruimtebewaking. In gevaarlijke zones waar mens en machine nauw samenwerken, is het veilige camerasysteem onmisbaar. 

SafetyEYE – veelzijdig toepasbaarOngeacht of het gaat om de onderzoeksbranche, de werktuigmachinebouw of de autoproductie: het veilige camerasysteem SafetyEYE is dankzij het nieuwe design van de sensor-unit en verbeterde verwerkingsalgoritmen universeel toepasbaar – ook in uw branche!

Optimale configuratieDe nieuwe versie van de SafetyEYE Configurator zorgt voor een nog hogere flexibiliteit. Het aantal cycli per verwerking kan vanaf nu vrij worden geconfigureerd. Hierdoor kan de verwerkingstijd en daarmee de reactietijd optimaal op elke toepassing worden afgestemd. Voorts kan het aantal meervoudige verwerkingen voor elk indeling van beschermde ruimten individueel worden ingesteld.

De voordelen van de nieuwe software in één oogopslag:
  • Dankzij een verbeterd design en verbeterde verwerkingsalgoritmen kan het veilige camerasysteem SafetyEYE ook bij kritische toepassingen worden ingezet
  • Tijdwinst dankzij de automatische hardwaretest, die vóór de inrichting van projecten hardwarefouten herkent

Meer informatie:Veilig camerasysteem SafetyEYE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten