donderdag 14 februari 2013

Toegangsbewijzen voor de Hannover Messe 2013

Van 8 tot 12 april 2013 neemt Pilz als exposant deel aan de Hannover Messe (Duitsland). Verzeker u nu al van uw gratis toegangsbewijs.
 
Services, nieuwe producten en brancheoplossingen verenigd onder het motto "competentie in automatisering" - dit alles treft de bezoeker aan op de stand van automatiseringsexpert Pilz op de Hannover Messe van dit jaar. Zorg dat u erbij bent in Hannover en verzeker u nu al van uw gratis toegangsbewijs. 

Zwaartepunten op de Hannover Messe 2013
Aan de hand van de branches wind, spoorwegen, verpakking en gereedschapsmachines hebben wij zowel de trendonderwerpen van de branche als de klassieke machinebouw als thema. In Hannover presenteren wij u innovatieve en energie-efficiënte componenten en systemen.

Het thema service is een verder fundamenteel thema bij Pilz. De knowhow van onze experts reikt veel verder dan de kennis omtrent normen en richtlijnen. Dit biedt u een aanzienlijk voordeel, want Pilz neemt u ook heel concreet taken, variërend van de risicobeoordeling tot en met de CE-markering van uw machines, uit handen. U zult zien dat onze medewerkers het verschil maken - ga met onze experts in Hannover in gesprek.

Toegangsbewijzen en actuele informatie over de beurs on line

De belangrijkste informatie omtrent onze beursstand vindt u reeds on line op onze beurspagina over de HMI 2013. Bestel hier direct uw persoonlijke gratis toegangsbewijs. De website werken we continu bij met nieuwe informatie - binnenkort kunt u zich hier middels een video een beeld vormen van onze centrale thema's op de beurs. Een kijkje nemen is dus de moeite waard!


Meer informatie en toegangsbewijs:
Pilz op de Hannover Messe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten