donderdag 3 januari 2013

Nieuwe scholing op het gebied van machineveiligheid met TÜV-certificaat

Informatie over het internationale trainingsprogramma CMSE® - Certified Machinery Safety Expert nu op www.cmse.com
 
Samen met TÜV Nord biedt Pilz vanaf 2013 wereldwijd op verschillende locaties het trainingsprogramma CMSE® - Certified Machinery Safety Expert aan. CMSE® is een onafhankelijk internationaal gecertificeerde bijscholing die een volledig overzicht van machineveiligheid biedt. Met de cursus dekt Pilz de behoefte aan bijscholing over het thema uitvoerbare, intelligente veiligheidsstrategieën.

CMSE® - Certified Machinery Safety Expert in vier dagen
Tijdens de vierdaagse cursus leidt Pilz de deelnemers op tot gekwalificeerde experts op het gebied van machineveiligheid. Tot de leermodules behoren behalve de toepassing van actuele normen ook de concrete handelwijze bij risicobeoordeling en arbeidsbescherming alsmede de gedetailleerde presentatie van actuele veiligheidstechniek en de toepassing van functionele veiligheid voor besturingen.

Gecertificeerd door TÜV NORD
De CMSE®-training tot expert op het gebied van machineveiligheid is TÜV-gecertificeerd. Elke deelnemer die de training succesvol afrondt en slaagt voor het examen krijgt een TÜV-certificaat. De cursus is in eerste instantie bedoeld voor constructeurs, project-, veiligheids- en ontwikkelingsingenieurs op het gebied van automatiseringstechniek, onderhoudspersoneel en handelsingenieurs.

Meer informatie:
Informeer uzelf nu online op de nieuwe CMSE® - website over het gedetailleerde trainingsprogramma en de locaties waar u CMSE® kunt bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten