donderdag 3 januari 2013

Besturingsfuncties consequent verdelen ...

... en met het automatiseringssysteem PSS 4000 profiteren van een eenvoudig gebruik en een hoge mate van standaardisatie.
 
Het automatiseringssysteem PSS 4000 stelt u in staat de voordelen van een decentrale besturingsstructuur te benutten, zonder de daaraan doorgaans verbonden hogere complexiteit op de koop toe te hoeven nemen die bij een verdeling van de programma's over verschillende besturingen zou ontstaan. U profiteert van een eenvoudig gebruik en een hoge mate van standaardisatie

Verschil PSS 4000 met traditionele automatisering
Terwijl bij de traditionele automatisering een enkele, centrale PLC-besturing de machine of installatie bewaakt en alle signalen verwerkt, zorgt het automatiseringssysteem PSS 4000 voor een consequente verdeling van besturingsfuncties in de periferie. Proces- en besturingsgegevens, failsafe-gegevens en diagnose-informatie worden via ethernet uitgewisseld en gesynchroniseerd. Hierbij speelt het voor de besturingsfunctie geen rol waar het bijbehorende programma-onderdeel wordt afgewerkt.

Centraal project in het gebruikersprogramma in plaats van centrale besturing
In plaats van een centrale besturing beschikt de gebruiker over een over de looptijd verdeeld gebruikersprogramma in een centraal project. Via dit centrale project worden alle netwerkdeelnemers geconfigureerd, geprogrammeerd en gediagnosticeerd. Zo is een eenvoudig, uniform gebruik binnen het totale project mogelijk.

Meer informatie:
automatiseringssysteem PSS 4000

Geen opmerkingen:

Een reactie posten