dinsdag 30 oktober 2012

Goedgekeurd: James Pilz: trainingsagent 13849-1


James Pilz maakt onze trainingen omtrent machineveiligheid internationaal bekend.
 
Op www.james-pilz.com kunt u de wereldwijde inspanningen van James Pilz op de voet volgen.Onderweg voor uw machineveiligheid – met de campagne rond de trainingsagent James Pilz vermarkten wij internationaal onze trainingen voor machineveiligheid. Het komende jaar zullen op diverse platforms acties hieromtrent plaatsvinden.

Missie machineveiligheid
James Pilz is continu voor uw machineveiligheid onderweg – wereldwijd begeleidt hij inspanningen om de veiligheid te verbeteren en veiligheidsgebreken te constateren – dit is de gedachte die achter de campagne steekt. Op www.james-pilz.com, het centrum van de campagne, worden in een reisdagboek de inspanningen van James Pilz over de hele wereld in de diverse branches gedocumenteerd. James is voor het laatst gesignaleerd in een Duits amusementspark en bij de kabelbaan op de Suikerbroodberg in Brazilië! Hebt u ook een ansichtkaart van hem gekregen?

James Pilz op alle kanalen
Behalve via de website worden met social media (Facebook, Youtube), briefkaarten-mailings en gedrukte media (ke Next) diverse informatiekanalen bediend: Ke Next bericht elke maand over de acties van James Pilz of van onze veiligheidsexpert Christian Bittner, die "Safety Tipps & Tricks" geeft op het gebied van machineveiligheid.

Nieuwe wegen inslaan bij de vermarkting van trainingen
Het doel van de campagne rond de trainingsagent is om op een onconventionele en vermakelijke wijze potentiële deelnemers aan trainingen vertrouwd te maken met het thema machineveiligheid. Machineveiligheid is een boeiend en facettenrijk thema, waarmee middels de diverse communicatievormen van de campagne rekening wordt gehouden. De Pilz-dochterondernemingen in Duitsland, Ierland, België, Nederland, Denemarken en Oostenrijk maken deel uit van de acties – achter het trainings- en servicebereik zitten veel mensen uit diverse landen met een enorme kennis, die met elkaar werken aan de beste oplossing voor u.

Meer informatie - maak ook kennis met James Pilz!

James Pilz-reisdagboek
Youtube-film James Pilz
Facebook-pagina van James Pilz
trainingen voor machineveiligheid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten