dinsdag 31 juli 2012

Veilige noodstop met PITestop


Noodstopknoppen PITestop
Vanaf nu zijn van PITestop nieuwe set-varianten verkrijgbaar met
een overzichtelijk design.
De keuze van de juiste noodstopvoorziening is cruciaal voor de veiligheid van mens en machine: de noodstopknop PITestop activeert na handmatige bediening een signaal voor het stopzetten van de gevaarlijke beweging.

Sneller bestellen
Dankzij nieuwe set-varianten kunt u nog sneller bestellen: knoppen, contactblok met houder en opbouwbehuizing voor de opbouwversie zijn in verschillende sets gecombineerd. Bovendien hebben wij de productfamilie uitgebreid met de nieuwe noodstopknop PIT es 2, die vanwege het formaat nog meer oppervlakte biedt voor het activeren van de noodstop.

Overzichtelijk design
Het noodstopsymbool is voor een overzichtelijk design op drie plaatsen op de knop aangebracht. Hierdoor vervalt het extra bedieningsopschrift. De bedienings- en signaleringsapparaten bieden een optimale aanvulling op sensoren, besturingstechniek en aandrijftechniek voor het vervolledigen van uw installatie volgens de voorschriften.

Uw voordelen met de noodstopknop in één oogopslag:
  • Pilz-knop voor een noodstop volgens de voorschriften
  • Diverse varianten van de noodstopknoppen bieden maximale veiligheid in elke situatie: verlicht, met sleutel, voor omgevingen met hygiënische eisen (IP 69K)
  • Eenvoudige, flexibele montage dankzij inbouw- en opbouwversie
  • Geïntegreerde bewakingsfunctie dankzij snelaansluittechniek (push in technology)
     
Meer informatie:
Noodstopknoppen PITestop
Nieuwe sets van Pitestop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten